V soboto, 26. 3. 2022, je potekalo na Šolskem centru Velenje na Šoli za storitvene dejavnosti v Velenju 17. državno tekmovanje iz angleškega jezika Poliglot. Zlato priznanje in 1. mesto med tekmovalci je dosegla Vita Pešić, dijakinja Srednje šole za oblikovanje Maribor. Čestitke Viti in njeni mentorici Jolandi Obronek.

Lep pozdrav,
Koordinatorica tekmovanja: mag. Bojana UrbancSpoštovani tekmovalci, mentorji in mentorice državnega tekmovanja Poliglot 3 2021,

V soboto, 2. 4. 2022 je na ŠC Celje, na Šoli za strojništvo, mehatroniko in medije potekalo 13. državno tekmovanje iz angleškega jezika Poliglot 3. Zlato priznanje in 1. mesto med tekmovalci je dosegel dijak Šolskega centra Velenje Nino Krajnc, dijak 2. letnika programa Gastronomske in hotelske storitve na Šoli za storitvene dejavnosti. Glavni sponzor tekmovanja je agencija TWIN Ljubljana, ki je prvouvrščenemu dijaku ponudila 3-dnevni izlet v London. Poliglot 3, ki je različica tekmovanja Poliglot in je namenjen izključno dijakom poklicnih šol, prav tako nastaja v organizaciji The Poliglot Team of Teachers. Čestitke Ninu in njegovi mentorici Bojani Urbanc.

Lep pozdrav,
Koordinatorica tekmovanja: mag. Bojana Urbanc